Nyheter


Hjem> Om > Nyheter

Vanlig krigsepidemi

Tid: 2022-04-13 Treff: 20

Anti virus og anti influensa? La oss snakke om den skjulte epidemiforebyggende soldaten i

livet - Klorogen syre!

Epidemiforebygging og kontroll må ikke lempes!

Fra slutten av 2019 til nå, på grunn av utbruddet av COVID-19-lungebetennelse, ble alle typer masker utsolgt, deretter utsolgt for alkohol og klordesinfeksjonsmiddel. For eksempel har ti miles og åtte townships begynt å stenge sine egne veier, landsbysjefens radio ba alle om å ikke gå ut, og alle slags harde kjernebannere får folk til å gråte og le.

Når vi snakker om dette, må jeg nevne en stor Oolong på den tiden: Trump sa at å drikke desinfeksjonsmiddel kunne drepe viruset, men amerikanerne trodde virkelig på det?! Maryland mottok bare mer enn 100 henvendelser om desinfiserende vann for å drepe COVID-19 på bare én dag. New York mottok mer enn dobbelt så mange henvendelser om desinfiserende desinfeksjon. Vel, er ikke de gamle amerikanerne klar i hodet?

Først maskerte alkohol, og så senere hørte jeg at Shuanghuanglian kunne hemme viruset, så Shuanghuanglian oral væske var også utsolgt. På den tiden sa vinduene på mange apotek og sykehus "Shuanghuanglian er utsolgt".

 

Ny koronavirus-lungebetennelse er overdrivelse i sin rolle i behandlingen av ny krone-lungebetennelse, men det kan ikke nektes at den har to børster for viruset. Ingrediensene til Shuanghuanglian er kaprifol, Scutellaria baicalensis og Forsythia suspensa. Etter at Shuanghuanglian ble utsolgt, begynte mange å få panikk når de kjøpte kaprifol. Hva slags effekt spilte kaprifol på COVID-19-lungebetennelse? La oss introdusere den lille antiviruseksperten til Lvke i dag!

 

 

01 Selvintroduksjon av klorogensyre

 

Xiaoke: ikke selg nøkkelen. Klorogensyre, kom igjen

Introduser deg selv!

Klorogensyre: Hei alle sammen. Mitt navn er Chlorogenic acid og mitt engelske navn er Chlorogenic acid. Min kjemiske formel er c16h18o9 og molekylvekten er 354.30. Jeg kan trekke ut blader fra Eucommia ulmoides, kaprifol, grønne kaffebønner, stevia og andre planter. Min rolle er antibakteriell og antiinflammatorisk, som er mye brukt i legemidler, helseprodukter og kosmetikk. Jeg har mange fordeler. Deretter, la meg introdusere det for deg i detalj!

 

 

02 Ulike plantekilder Hovedforskjeller på klorogensyre

 

Min utbredelse er veldig omfattende, alt fra høyere tofrøblader til lavere bregner. Den finnes hovedsakelig i planter som kaprifol, eucommia, Compositae og Rosaceae (flere planter med mer innhold: Eucommia ulmoides, grønne kaffebønner, kaprifol og stevia). I tillegg inneholder frukten og grønnsakene vi spiser daglig også spormengder av klorogensyre, som poteter, rødkål, gulrøtter, aubergine, kål, gammel salat, spinat, etc.

Jeg har selvfølgelig også mange forskjellige spesifikasjoner, og noen ganger klarer man kanskje ikke å skille dem. Du trenger imidlertid bare å huske disse: forskjellige innhold av klorogensyre har åpenbare forskjeller i farge og vannløselighet. For eksempel har lavt innhold av Eucommia ulmoides klorogensyre generelt mørk farge og dårlig vannløselighet.

Kaprifol har lavt innhold av Klorogen syre, god vannløselighet og gul farge; Klorogen syre fra grønne kaffebønner er en blanding. Vi beregner generelt det totale syreinnholdet, og hovedmarkedsspesifikasjonen er 50 % av den totale syren; Stevia Klorogen syre er generelt ca. 10 %, som hovedsakelig brukes til fôrtilsetning og blanding. Dessuten stevia Klorogen syre har en annen egenskap som er forskjellig fra andre planter Klorogen syre, det vil si at smaken er søt!

For tiden er det høye innholdet av Klorogen syre i markedet er hovedsakelig fra Eucommia ulmoides blader, som krever god vannløselighet og hvit pulverfarge.

 

03 Virusmorder uten følelser

 

Hemmelig lukt av klorogensyre

Kjærligheten og hatet mellom meg og viruset i disse årene

JEG (Klorogen acid) har viktige anvendelser i moderne klinikker. Det er en effektiv antibakteriell og antiviral komponent. Og det kan bli inaktivert av protein i kroppen, så jeg kan bli sett i en rekke preparater på markedet, inkludert orale legemidler og injeksjonsmedisiner.

 

Jeg kan i betydelig grad hemme og drepe mange typer patogene bakterier, som Escherichia coli, Shigella sonnei, Staphylococcus aureus, hemolytiske streptokokker, Shigella dysenteriae, tyfus, pneumokokker, Micrococcus garciniae og Legionella. Dens antibakterielle mekanisme er relatert til den ikke-konkurransedyktige hemmingen av arylaminacetyltransferase (NAT) i bakterier.

 

Ikke bare det, jeg har også sterk antioksidasjon, anti-inflammatorisk, forbedrende immunitet (øker verdiøkningen til immunceller, som makrofager og lymfocytter), og beskytter leveren og galleblæren.

 

I Kinas lange historie, selv om jeg ikke hadde et navn for lenge siden, er kaprifol veldig kjent. Honeysuckle har en lang medisinsk historie. Så tidlig som for 3000 år siden begynte våre forfedre å bruke det til å forebygge og behandle sykdommer. Her er en kort historie:

Det sies at da Qu Yuan ble forvist gjennom Xupu, Hunan, ble han smittet av pesten og hadde ikke råd til å besvime. Senere plukket fjellfolket kaprifol og helte den med stekt suppe. Qu Yuan våknet på mindre enn en halvtime.

 

I Xupu heter det fortsatt: "det er to potter med kaprifol hjemme. Ikke vær redd for den brennhete sommeren. Peonfeen hadde en gang heteslag, og Golden Flower Fairy kurerte henne." Folkesanger. Det kan sees at våre kloke gamle forgjengere allerede har anerkjent avgiftningen av kaprifol. En av de viktigste aktive ingrediensene i kaprifol er imidlertid meg - Klorogen syre!

 

 

04 hjelpeeffekt mot influensa og virus

 

Jeg (Lv Yuan acid) kan ikke behandle nytt koronavirus, men jeg har fortsatt noe adjuvansbehandling for nytt koronavirus. Selv om min antivirale funksjon ikke er målrettet, har jeg effekten av bredspektret antiviral, bakteriostatisk, antioksidant og styrkende immunitet.

 

Jeg har soppdrepende aktivitet mot en rekke plantepatogene sopp og har potensiale for biologiske soppdrepende midler. Mekanismen er å kontrollere veksten av forskjellige plantepatogene sopp ved å hemme den tidlige transmembranen til soppsporer. Dessuten har jeg også en sterk hemmende effekt på en rekke patogene bakterier som hemolytiske streptokokker, Staphylococcus aureus og patogene virus av øvre luftveisinfeksjon.

 

Antibakteriell og antiinflammatorisk

Så, for eksempel, nå vanlig lungebetennelse, til og med hoste, så lenge det anses å være bakteriell infeksjon eller kombinert bakterieinfeksjon, vil jeg bli brukt! Akkurat som noen Banlangen-granulat, kaprifolgranulat og antiviral oral væske vi vanligvis drikker, har de visse forebyggende og adjuvante terapeutiske effekter på virussykdommer.

 

 

05 andre funksjoner av klorogensyre

 

1 mat

I (klorogensyre) er også en ny og effektiv fenolisk antioksidant. Hvis en liten mengde klorogensyre tilsettes smult, kan antioksidantstabiliteten til smult forbedres og holdbarheten kan økes. Jeg har også funksjonen til å forsterke duft og beskytte farge, som kan brukes til konservering av mat og frukt.

 

2 hudpleieprodukter og kosmetikk

Hudpleieprodukter for damer og søstre og kosmetikk er også uatskillelige fra meg. Jeg kan beskytte alles kollagen mot frie radikaler som reaktive oksygenarter, og kan effektivt forhindre den skadelige effekten av ultrafiolette stråler på menneskelig hud. Derfor blir jeg ofte lagt til hudpleieprodukter for å spille en beskyttende rolle.

 

Selvsagt er min antibakterielle og anti-inflammatoriske effekt også genial i hudpleieprodukter. Jeg kan effektivt rydde vekk varme og avgiftning, kjøle ned blod og fjerne blodstase. Ved å fremme blodsirkulasjonen og eliminere giftstoffer i kroppen kan jeg oppnå effekten av å fjerne kviser og ulike flekker.

 

3-feed

Med de stadig strengere restriksjonene på bruk av antibiotika fra Landbruksdepartementet, har jeg blitt produktvalget for å erstatte eller delvis erstatte antibiotika.

 

Under markedsbakgrunnen med seriøs homogenisering har jeg fordelene med å forbedre immuniteten, regulere fôring, utvise insekter, forbedre reproduksjonsytelsen og kjøttsmaken, noe som bedre kan hjelpe fôrbedrifter med å skape høykvalitets og differensierte kommersielle fôrprodukter.

 

 

06 Klorogen syre fordel

 

1 kvalitetskontroll av Eucommia ulmoides råvarer fra kilden

Kontroller stabiliteten og påliteligheten til råvarene og kontroller kvaliteten fra kilden.

 

2 multispesifikasjonsforsyning, tilpasset i henhold til spesielle krav

Flere spesifikasjoner (5 % - 98 %) av Eucommia ulmoides Klorogen syretilførsel. I henhold til dine spesielle krav (som produktløselighet, farge, etc.). Stole på vår sterke FoU-styrke, kan vi gi deg produkttilpasningstjenester.

 

3 rene naturlige Eucommia ulmoides bladekstraksjon

Fra råvarer til produktlevering, hele prosessen kvalitetskontroll. Vi ekstraherer og konsentrerer kun bladene av Eucommia ulmoides-blader, og tilsetter og tar ikke andre kjemiske syntetiske stoffer.

 

4 hovedprodukter, ledende teknologi

Vår Klorogen syre har blitt produsert siden 2006. Etter mer enn ti år med teknologisk innovasjon, fortsetter vi å forbedre oss, og kvaliteten har alltid vært i en ledende posisjon i bransjen.

 

5 eksklusiv prosess, høy renhet vannløselig, synlig kvalitet

Eksklusiv utvinningsteknologi, høy renhet Eucommia Klorogen syre, synlig kvalitet, god vannløselighet og hvitt pulver.

HPLC på 98 % Eucommia ulmoides Klorogen syre

Husk meg, jeg heter Klorogen syre

 

Jeg skal snakke med deg så mye for tiden i dag. Faktisk kan jeg ikke si mine fordeler for tre dager og tre netter! Plassen er begrenset. Vi sees neste gang! Men du må huske meg. Jeg er gullmedaljeassistenten på vei mot virus, blomsterbeskytteren på vei til å elske skjønnhet, og sikkerhetsvakten i landbruks- og husdyrnæringen! Mitt navn er Klorogen syre!

 

Bekjemp epidemien sammen og beskytt hjemlandet vårt!

 

Om vinteren da epidemien først kom, sa vi at ingen vinter var uoverkommelig og ingen vår ville ikke komme. Selv om epidemien ikke har tatt slutt etter nesten tre år. Men i møte med denne "folkekrigen" for å bekjempe epidemien, vil vi jobbe sammen med fast tillit for å møte vanskeligheter.

 

Selv om denne kampen er ekstremt vanskelig, kan den ikke motstå det kinesiske folkets besluttsomhet om å forene seg som ett og kjempe mot "epidemien" sammen, og heller ikke tempoet i vår innsats for å gå videre og kjempe for drømmene våre. Xiaoke vil gå hånd i hånd med deg for å vinne den blokkerende krigen for forebygging og kontroll av epidemier!

 

Vi bør fortsette å opprettholde den gode vanen med forebygging og kontroll av epidemier, holde oss til maskering og mindre samling, og bevisst skanne koden på offentlige steder og samarbeide med kroppstemperaturmåling.